MOBILE DEVELOPMENT

Odata cu aparitia pe piata a smartphone-urilor, sau a "telefoanelor inteligente", industria software dedicate acestor dizpozitive a cunoscut o explorie semnificativa.

Pe de o parte, industria de web development a introdus conceputul de responsivitate, acel mecanism prin intermediul caruia un site se poate mula in functie de device-ul de pe care este accesat, inlaturand necesitatea de a crea o versiune separata pentru telefoanele mobile. Acest mecanism a condus in scurt timp la site-uri capabile sa faca navigarea de pe smartphone-uri o experienta placuta si usoara, dar totodata rapida.

Pe de alta parte, industria de mobile development a inceput sa aiba cereri din ce in ce mai mari pentru productia de aplicatii. Odata cu deprecierea Symbian-ului, trei sisteme de operare au inceput sa-si dispute suprematia pentru piata smartphone-urilor: Android, produs de Google, Windows Phone, produs de Microsoft, si iOS, produs de celebra companie Apple.

In ziua de astazi, telefoanele inteligente constituie un element important in viata noastra. Fie ca dorim sa comandam un taxi, sa ajungem din punctul A in punctul B, sa ne informam asupra traficului, sa comandam ceva de mancare in drum spre casa, sau sa gasim un local frumos pentru a petrece cu prietenii, telefonul mobil este cel mai bun prieten al nostru.

Profitand de aceasta crestere a industriei mobile, multe companii au inceput sa dezvolte aplicatii pentru smartphone-uri, menite sa le ofere clientilor lor acces la serviciile firmei chiar si atunci cand acestia nu sunt in fata unui calculator, si sa le usure munca. Industria de mobile development este o nisa ce poate fi speculata pentru a lua fata competitorilor, ce poate usura numeroase procese, si care va poate aduce profitabilitate in timp, respectand conditia de a fi fiabile, proiectate dupa standarde moderne, si avand suport pentru toate sistemele de operare pe are le-am enumerat anterior.

Asadar, daca aveti o idee de aplicatie care poate fi profitabila pentru afacerea dumneavoastra, nu ezitati sa ne contactati, iar noi ne vom asigura ca ideea dumneavoastra sa fie concretizata.

Top